PALAUTUSOHJEET


Vaihda tilaamasi tuote 30 päivän kuluessa tilauspäivämäärästä, jos se ei sovi, ei miellytä sinua tai ei muuten vastaa odotuksiasi. Palautus on maksuton.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia.

 

-Täytä paketin mukana tullut palautusilmoitus ja liitä se palautuksen mukaan. Palautettava summa vähennettynä logistiikka hyvitetään tilille.
(Hyvitys tehdään 14 päivän kuluessa vastaanotetusta palautuksesta.)
– Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti. Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa.
– Kiinnitä osoitekortti teipillä  pakettiin. Orvokkitie 20 A 48 01300 Vantaa
– Palautusosoitteemme : Saat sähköpostille.
– Pyydä kuittaus palautuksestasi Postin tiskillä.

Jos Sinulla on kysyttävää vaihtoon tai palautukseen liittyen, olethan yhteydessä puhelimitse 040 711 4974 tai sähköpostitse info@introvert.fi

 

There is a good deal of individuals who would actually think about ordering from an inexpensive paper writing company. Below are some examples: Students that are suffering under their heavy course load could purchase paper writer from an article writing support, to reduce their load and be sure that they get what written on time. Employers also benefit from the assistance that article writers render; it greatly assists in cutting down on unnecessary expenses and it saves them time too. For your part, if You’re eager to earn money through essay writing services, be sure to consider these hints:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *